Foto: Medija centar Beograd

Povodom informacija objavljenih u pojedinim medijima u vezi sa navodnim zlostavljanjem Nikole Sandulovića od strane službenih lica u vršenju službe, i to pripadnika Bezbednosno-informativne agencije (BIA) oglasilo se Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu.

„Pristupili smo prikupljanju dokaza, između ostalih i otpusne liste VMA – Klinike za neurologiju od 04.01.2024. godine, na ime Nikole Sandulovića iz koje jasno proizilazi da nisu konstatovane bilo koje telesne povrede. Imajući u vidu navedeno, do sada prikupljeni dokazi ne upućuju na zaključak o postojanju dovoljno uverljivih navoda i jasnih indicija da je u konkretnom slučaju došlo do zlostavljanja“, navodi se u saopštenju tužilaštva.

Pročitajte još:

Podsetimo, lider Republikanske stranke Nikola Sandulović uhapšen je 3. januara, a kako je naveo njegov advokat Čedomir Stojković, on je brutalno prebijen u prostorijama Bezbednosno-informativne agencije (BIA).

Sandulović je uhapšen 3. januara nešto pre 16.00 časova, a potom je odveden u prostorije BIA, gde ga je petnaestak maskiranih ljudi, kako tvrdi njegov advokat, brutalno tuklo četiri sata.

Nekoliko puta je padao u nesvest, da bi na kraju bila pozvana Hitna pomoć i on je prebačen na Vojnomedicinsku akademiju na Odeljenje za neurohirurgiju, jer mu je, kako tvrdi njegov advokat, oduzeta desna strana tela.

VIDEO: Hapšenje odgovornih lica za potonuće splava „Kartel“

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar