Foto. Instagram/192_rs

M.B. (52) koji je uhapšen zbog sumnje da je sinoć oko 20.30 časova kolima gurao saobraćajca, odbio je alkotestiranje, ali je ustanovljeno da je pozitivan na kokain.

Posle privođenja ginekologa M.B. (52) koji je sinoć oko 20.30 na uglu Ulice Milentija Popovića i Bulevara Zorana Đinđića prvo odbio da posluša saobaćajca, a onda ga gurao „mercedesom“, odbio je alkotestiranje, ali je analizom pljuvačke ustanovljeno da je pozitivan na kokain, nezvanično saznaje Nova.rs.

Pročitajte još:

Podsetimo, na društvenim mrežama pojavio se snimak na kome se vidi kako saobraćajni policajac pokušava da zaustavi beli „mercedes“ za čijim volanom je, kako je kasnije utvrđeno, bio M.B.

Policajac je pokušao da zaustavi vozilo pošto je vozač odbio da ga posluša dok je preusmeravao saobraćaj. Kada je službenik MUP Srbije pokušao da ga zaustavi i stao ispred „mercedesa“, vozač nije stao već je policajca „gurao“ automobilom.

Policajcu su u pomoć došla još dvojica kolega, od kojih je jedan kratko pričao sa vozačem, ali to nije uticalo na M.B. da stane.

On je kasnije uhapšen i određeno mu je policijsko zadržavanje do 48 časova, nakon čega će biti priveden u Treće osnovno tužilaštvo, a na teret mu se stavlja ometanje službenog lica.

BONUS VIDEO: Saobraćajna neseća u Nišu u kojoj je stradao pešak

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare