U Boru je jutros nastavljena potraga za nestalom devojčicom Dankom (2) Ilić. Policija je odmah u zoru blokirala ulicu vojvode Radomira Putnika u naselju Banjsko polje, a potom je proširila blokadu.

Kako saznaje Nova.rs na licu mesta, komšije porodice Ilić iz ulice Vojvode Radomira Putnika su saslušane, a policija trenutno zaustavlja i pretresa sva vozila i legitmiše vozače.

Potraga je nastavljena jutros pretragom terena, a dovedeni su i policijski psi koji treba da pomognu u pretrazi.

Goran SrdanovPored policajaca na licu mesta su i pripadnici Gorske službe sa psima. Tokom jučerašnjeg dana u potragu su se uključili i članovi lokalnog lovačkog udruženja koji poznaju teren, kao i vlasnici kvad vozila kojima je lakše da priđu nepristupačnim terenima.

PROČITAJTE JOŠ:

Potragu otežava kiša koja je padala celu noć. Takođe, temperatura je tokom noći bila niska.

Devojčica Danka se nalazila u dvorištu imanja porodice Ilić u Banjskom polju sa majkom Ivanom kada je nestala juče nešto posle 13:45 časova.

Goran Srdanov

Banjsko polje je prigradsko naselje u Boru, udaljeno oko 7 kilometara od grada. U naselju ima nekoliko višespratnica, a imanje porodice Ilić nalazi se na izlazu iz naselja. Prema rečima meštana, iza brega blizu kog se nalazi imanje teče potok, koji policija takođe protražuje. 

Goran Srdanov

Kada je majka primetila da nema deteta, a nije mogla da ga nađe u dvorištu pozvala je komšiju policajca, koji je, kako kažu komšije, posle minut bio na licu mesta i tad je počela potraga.

Na lice mesta je došao i Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić.

BONUS VIDEO:

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare