Foto: Instagram/192_rs.

Vozač "ford fokusa" napravio je niz prekršaja pošto je pobesneo na vozača "tojote" koji ga je "isekao" iako je "ford" prošao na znak stop, a sve je snimila kamera iz automobila trećeg vozača.

Ni praznici nisu omeli vozače u Beogradu da divljaju i sukobljavaju se, a najnoviji snimak stiže sa Instagram naloga 192.rs. Na njemu se vidi jurnjava, a potom i svađa dvojice vozača, „ford fokusa“ i „tojote“, u beogradskom naselju Žarkovo, koji je snimio treći vozač.

View this post on Instagram

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Kako piše u objavi, a može se videti i na snimku, vozač „forda“ prešao na znak STOP i potom se kroz suprotan smer preko pešačkog prelaza okrenuo i počeo da juri vozača bele Tojote.

Oišao je vozilo preko pune linije i potom naglo zakačio ispred, izašao iz vozila i fizički nasrnuo na vozača Tojote i vikao na njega da nije imao prvenstvo prolaza.

Situaciju je smirio trreći vozač, iz automobila iz kog je sve snimljeno, izašao je iz automobila i smirio situaciju, objasnivši vozaču fokusa da je on kriv. Srećom sve je prošlo bez težih posledica.

BONUS VIDEO: Lančani sudar na okretnici autobusa 46 u Beogradu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar