Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Osnovno javno tužilaštvo u Smederevu je dalo saglasnost za zadržavanje S. P. (30) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška telesna povreda i krivično delo nasilničko ponašanje.

Osumnjičenome se stavlja na teret da je u noći između 22. i 23. novembra 2023. godine, oko 3 časa na splavu „Maksimus“, nakon kraće vrbalne rasprave oštećenom M. M. (25) najpre zadao više udaraca zatvorenim šakama u predelu glave i tela, a potom i udarac nogom u predelu šake desne ruke, nanevši mu tom prilikom tešku telesnu povredu u vidu preloma kostiju šake, te da je oštećenom D. S. (29) koji je imao nameru da razdvoji osumnjičenog i prvooštećenog naneo takođe više udraca u predelu glave i tela, od kojih udaraca je drugooštećeni zadobio lake telesne povrede u vidu kontuzija lica, a sve u prisustvu gostiju pomenutog splava.

U dosadašnjem toku postupka izvršen je uviđaj, a osumnjičeni će u toku današnjeg dana uz krivičnu prijavu biti priveden postpajućem javnom tužiocu radi saslušanja, nakon čega će biti ispitano postojanje razloga za podnošenje predloga za određivanje pritvora.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar