Hapšenje akcija Armagedon
www.mup.gov.rs

Muškarac B. M. (37) uhapšen je kada je u njegovom vozilu pronađeno skoro 3.000 boksova cigareta, dok je pretresom njegove kuće pronađeno više od 1.000 boksova i njemu je na određeno zadržavanje zbog izvršenja ovog krivičnog dela.

„Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Šapcu i Valjevu, u koordinaciji sa Upravom kriminalističke policije, Službom za suzbijanje kriminala, uhapsili su B. M. (37) iz Uba zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljen promet akciznih proizvoda“, saopšteno je.

Pročitajte još:

Prilikom redovne saobraćajne kontrole na području Policijske uprave u Šapcu, policija je u teretnom vozilu kojim je osumnjičeni upravljao, pronašla 2.904 boksa cigareta i, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Šapcu, određeno mu je zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

Daljim radom, u pretresu stana i drugih prostorija koje koristi osumnjičeni u Valjevu, pronađeno je još 1.044 boksa cigareta. B. M. je, kako se sumnja, na ovaj način oštetio budžet Srbije za oko 7.000.000 dinara.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar