Niš, mesto ubistva u Nišu, ubistvo, hronika,
Foto: Miljana Isailović/Nova.rs/Privatna arhiva

Marina Cvetković iz Niša ubila je majku Zoricu C, a potom pobegla iz njihove porodične kuće. Potraga za njom je trajala gotovo 24 sata i ona je pronađena nedaleko od mesta zločina.

Marina Cvetković uhvaćena je u blizini igrališta nedaleko od fabrike Misao u naselju Nikola Tesla.

Pročitajte još:

Još se ne zna da li je prijavio neko od ljudi koji žive u ovom kraju ili je policija uočila s obzirom da je intenzivna potraga za njom trajala 24 sata.

„Videla sa brojna policijska vozila kako sinoć prolaze našom ulicom. Stizali su u etapa, po dva, tri. Bilo je i patrolnih i onih bez obeležja, verovatno su u tim drugim bili forenzičari. Ona se krila tu gore kod igrališta, nije došla ovom ulicom nego kroz šumu koja se prostire sve do gornjeg dela naselja. Prešla je reku, verovatno je smatrala da je zbog drveća niko neće videti. Videla sam i „Maricu“ ali ne i nju.nsve se to završilo sinoć oko devet“, rekla je Nišlija koja ovde živi.

Kako smo ranije pisali, ubistvo se dogodilo u nedelju u večernjim satima. Ubijena žena je u kući živela sa suprugom i ćerkom. Telo žene pronašao je upravo njen suprug koji nije bio u kući u momentu kada se zločin dogodio.

Meštani su za porodicu ispričali da je imala dosta problema, ali niko nije očekivao da će doći do ubistva. Kako su ranije rekli, porodica je bila u određenoj sekti. Jedna rođaka porodice čula je zapomaganje i vrisku iz kuće, a ubrzo se pojavila i policija i Hitna pomoć.

Bonus video: Mesto ubistva u Nišu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar