Miroslav M. (24) i Srđan S. (26) izbodeni su sinoć oko 23 časa na mostu u Preradovićevoj ulici u Petrovaradinu, a na mestu obračuna policija je pronašla i čaure, potvrđeno je za Nova.rs.

Prema nezvaničnim saznanjima Nova.rs, Miroslav M. zatečen je sa više ubodnih rana na licu mesta, dok je Srđan S., sa prebivalištem u Petrovaradinu, zatečen povređen na mostu, a iako je postojala sumnja da je ranjen vatrenim oružjem, ipak je ustanovljeno da je i on povrede zadobio oštrim predmetom.

View this post on Instagram

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Prema nezvaničnim informacijama, najverovatnije radi o sukobu navijača, a meštani ovog novosadskog naselja prijavili su policiji da  su čuli zvuke koji liče na pucnjavu.

„I jedan i drugi mladić imaju krivične dosije, za nasilje i narkotike. Motiv obračuna nije poznat“, kaže izvor našeg portala.

View this post on Instagram

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Na licu mesta, na trotoaru se mogla videti veća količina krvi, a policija je do kasno radila uviđaj.

„Jedan od mladića je u teškom stanju. Dve ekipe novosadske Hitne pomoći su intervenisale u 23.20 časova, a na licu mesta su zbrinuli dve muške osobe, koje su u svesnom stanju prevezene u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine“, potvrđeno je za naš portal.

Iz policijske uprave Novi Sad rečeno nam je da policija intenzivno traga za svim učesnicima sukoba i radi na utvrđivanju svih okolnosti.