Filip Urumović nestao Foto:nestalisrbija.rs

Mladić Filip Urumović (21) nestao je pre skoro šest meseci, tačnije 20. novembra prošle godine, u Klenku kod Rume. Uprkos intenzivnoj potrazi u kojoj je učestvovao veliki broj ljudi, još uvek nema nikakvih informacija o Filipu, kaže njegov deda Branko Jankovski za Nova.rs.

Potraga za Filipom i dalje traje, ali za sada još nema informacija o njemu.

Za deset dana navršava se tačno šest meseci kako porodica nema nikakvih naznaka šta se kobnog dana dogodilo i gde je Filip. Filipov automobil je pronađen otključan, a telefon je sve vreme nedostupan.

Potraga, reka Sava, policija, Savski kej, reka Sava, Matej Periš, nestao
Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

„Ne znam ni da li ga traže uopšte, uglavnom nemamo informacije o njemu, ne znam da li ne sme da se javi ili neće. Sa druge strane, ne mogu da poverujem da bi on gledao kako mi patimo, naročito babu. Kažu da je bio 15. marta na Vajberu, moja ćerka i sin su proveravali ali kod njih se ne vidi da je bio dostupan. Mi se nadamo da je on živ, sve više smo sigurni da je otišao sa nekim ko mu je sredio papire, jer on je ostavio sva dokumenta i novac kod kuće, to nam je neshvatljivo“, kaže Branko za Nova.rs.

Branko se pita i kakva nam je to država kada 6. meseci ne mogu da uđu u trag gde se nalazi njegov unuk, kao ni da li je živ.

„Sramota je da ga nema već 6. meseci, pa ni da je na kraj sveta ne mogu da poverujem da niko ne reaguje, da ga baš niko ne vidi. Sumnje da je skočio sa mosta nemamo, jer su ga troje ljudi videli kada je sišao sa mosta. E sada, šta je hteo tim tragom kada je ostavio auto na mostu, ne znao“, kaže sagovornik našeg portala.

Podsetimo, Filip Urumović visok je oko 175 cm, težak je oko 75 kilograma i ima smeđe oči i kosu.

„Molimo ljude koji ga vide da nam se jave ili da odu u najbližu policijsku stanicu, svaka informacija nam znači“, navodi potreseni deka.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare