Foto:BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zaječaru uhapsili su G. M. (39) iz okoline ovog grada zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi. Dečaci su teško povređeni, a teže povrede zadobio je maloletnik koji se trenutno nalazi u beogradskoj bolnici.

Jedan dečak zbrinut je u bolnici u Nišu, dok je drugi prevezen u Beograd.

„Na Klinici za dečiju hirurgiju i ortopediju UKC Niš, noćas je hospitalizovan pacijent, muško dete (12) godina, u svesnom, stabilnom i komunikativnom stanju. Nakon hitne, kompletne dijagnostike po trauma protokolu, utvrđeno je da ima povrede leve ruke, odnosno prelom šake, koji je odmah saniran i prelom lakta, o čijem će se daljem načinu lečenja i zbrinjavanju povrede konzilijarno razmatrati u toku dana. Drugi pacijent iz tog udesa se ne leči u našoj zdravstvenoj ustanovi, već je prema informacijama koje imamo, na dalje lečenje i zbrinjavanje upućen u Beograd“, navode iz niške bolnice.

Pročitajte još:

Podsetimo, sumnja se da je G. M. sinoć na putu Glogovica-Dubočane upravljajući „golfom“ sa 1,94 promila alkohola u organizmu prešao u suprotnu saobraćajnu traku i udario u moped kojim su se prevozila dvojica dvanaestogodišnjaka, nakon čega je pobegao.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi vozač mopeda i putnik na mopedu zadobili su teške telesne povrede, a policija je osumnjičenog ubrzo pronašla i uhapsila.

Prema pisanju medija, jedan dečak ostao je bez noge u teškoj nesreći.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar