Foto:shutterstock Dejan Trajkovic; privatna arhiva/facebook

Građanski protest “Sandžak protiv nasilja” održaće se u petak u 18 sati u centru Novog Pazara, a ubistvo Ervina Ćelahmetovića u Priboju je “kap koja je prelila čašu”. Zbog ovakvog odnosa državnih organa ugroženo nam je mnogo sloboda, rekao je jedan od organizatora protesta Aladin Paučinac.

Jedan od aktivista ove organizacije rekao je za nova.rs da je mnoge od njih zaprepastilo brutalno ubistvo Bošnjaka u Priboju, pre svega : jer je od strane policajca koji bi trebao da sve državljane Srbije štiti i čuva; jer je sve to bilo javno uz prisustvo drugih policajaca i službenika bezbednosti koji ne samo da su dozvolili da se to desi već su dozvolili da ubica pobegne.

Pročitajte još:

On kaže da bi sve ovo mnoge začudilo da prošle godine baš u Priboju 10tak policijaca nisu pevali genocidne pesme, veličali i najavljivali novi genocid i to nad Bošnjacima u Sandžaku kada su pevali pesme „Oj Pazaru novi Vukovaru, oj Sjenice nova Srebrenice“.

Iz ove organizacije kažu da Iako je sve ovo svima poznato, mnogi će pazarci u petak otići u BG da upotpune stranačko slavlje bez ikakvog cilja i smisla sem usko stranačkih i ličnih interesa, srspke napredne stanke.

Ervin Ć. koga je policajac ubio u Priboju; Foto:privatna arhiva/facebook
Ervin Ć. koga je policajac ubio u Priboju; Foto:privatna arhiva/facebook

Prema informacijama do kojih smo došli a koje nam još zvanično nisu potvrđene, mitingu Srpske napredne stranke u Beograd prisustvovaće građani Novog Pazara koji će na taj put krenuti sa čak 18 autobusa.

BONUS VIDEO: Pronađeno beživotno telo devojke na Zvezdari

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare