Pripremno ročište po tužbi koju je podneo Branislav Lečić za povredu časti i ugleda protiv koleginice glumice Anđele Jovanović, nakon što je odbila da igra sa njim u televizijskoj seriji “Radio Mileva” koju emituje RTS, počelo je danas u Prvom sudu. Ono što je obeležilo dolazak mlade glumice na sud jeste podrška desetine kolega glumaca koji su joj aplaudirali.

Anđela Jovanović dolazi na suđenje Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Mirjana Karanović, Milena Radulović, Nina Janković, Iva Ilinčić, Đorđe Stojković, Anđelka Stević Žugić, Miona Marković, Tamara Krcunović i još mnogo kolega aplaudirali su glumici Anđeli Jovanović prilikom dolaska na sud, nakon čega su se svi okupljeni glumci okupili oko Jovanovićeve i zagrlili je.

Podrška Anđeli Jovanović na suđenju sa Branislavom Lečićem Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Glumicu je ovo raznežilo, a kolege su je bodrile rečima „Osmeh, glavu gore koleginice“.

Podrška Anđeli Jovanović na suđenju sa Branislavom Lečićem Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Anđela Jovanović prethodnih dana govorila je o razlozima zašto je odbila da deli kadar sa Branislavom Lečićem u seriji „Radio Mileva“, a jedan od njih je, kako je navela, „neprijatan događaj iz prošlosti“.

„Odbila sam da igram zbog neprijatnog događaja iz prošlosti koji sam imala s njim. Ni sada, ni bilo kada u budućnosti ne želim da budem u istom kadru s tim čovekom, kako zbog onoga kroz šta sam ja prošla, tako i zbog onoga za šta su ga moje koleginice optuživale”, rekla je ranije za medije Anđela Jovanović.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare