Oružje u magacinima kod Smedereva Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Dok MUP Srbije apeluje na građane da predaju nelegalno oružje, hapsi osumnjičene i pronalazi smrtonosne arsenale, u Obrenovcu je, na svadbi u utorak 9. maja, šenlučio policijski službenik i pucao na ulici iz lovačke puške.

Posle dva užasna masakra u beogradskoj osnovnoj školi i u okolini Mladenovca, MUP Srbije je, po nalogu Vlade, krenuo u veliku akciju koja treba da smanji količinu oružja na ulicama, a samim tim umanji potencijalnu opasnost. Policija svakodnevno apeluje na građane da predaju nelegalno oružje, bez krivične odgovornosti.

Skoro svakodnevno stižu saopštenja o uhapšenima zbog posedovanja ilegalnog oružja i zapleni smrtonosnih arsenala. A onda se na društvenim mrežama pojavio snimak iz Obrenovca, koji je napravljen u utorak, 8. maja.

Na snimku se vidi policijski službenik iz Obrenovca S. B. kako šenluči, nasred ulice puca iz lovačke puške. Sve se desilo ispred crkve Silaska svetog duha na apostole u Ulici kralja Petra Prvog u Obrenovcu..

Portal Nova.rs je pokušao da od MUP Srbije dobije komentar o tome da li je snimak autentičan, kada je nastao i da li je incident prijavljen policiji, ali odgovor nije stigao.

BONUS VIDEO:  Hapšenje osumnjičenih za trgovinu drogom

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar