Foto: Privatna arhiva, Printscreen Facebook

U nesreći koja se pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodila u petak, oko 23 sata, u kraljevačkom preduzeću za preradu drveta „MTI“, tragično su nastradala dva radnika, Marko Milenković (31) i Stevan Zdravković (24).

Kako saznajemo, nesreća se dogodila kada se na njih dvojicu i još jednog dvadesetšestogodišnjeg kolegu, obrušila velika količina piljevine iz silosa koji su čistili. Pod ogromnim teretom i bez vazduha, Marko Milenković je preminuo na licu mesta, drugi je podlegao povredama u Opštoj bolnici „Studenica“ u Kraljevu uprkos ogromnim naporima lekara da ga reanimiraju, dok je treći radnik nekako uspeo sa se spase.

Nastradali Marko je oženjen, a iza sebe je ostavio maloletnu ćerku kojoj je malo pre nesreće proslavio i rođendan.

Foto: Printscreen Facebook

„Video sam preminulog sina u bolnici. Nije imao nikakve povrede na sebi. Očigledno da nije mogao do vazduha. Radio je u petak prvu smenu, a onda je uveče otišao da očiste taj silos. Umesto da sa suprugom dočeka prinovu početkom naredne godine, moj Marko nas je zauvek napustio. Velika nesreća nas je zadesila“, ispričao je Markov otac, Miladin.

Pročitajte još:

Slično o Markovom mlađem, takođe tragično nastradalom kolegi Stevanu Zdravkoviću pričaju i njegovi prijatelji u selu Vitkovac nadomak Kraljeva.

Foto: Privatna arhiva

„Majka i brat završavaju formalnosti u bolnici, a otac treba da doputuje iz inostranstva“, objašnjavaju prijatelji.

BONUS VIDEO: Teška saobraćajna nesreća u Beogradu, dvoje poginulih

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar