Foto: Facebook

Na izlasku iz Kruševca ka jezeru Ćelije, na Bruskom putu, noćas oko ponoći, došlo je do direktnog sudara dva vozila. U nesreći su učestvovali automobil "ford fokus” koji je vozio Milan M. (29), suvozač Aleksandar M. (28) i putnik na zadnjem sedištu Anđelko P. (53) i automobil "audi A4" koji je vozio I. S. (19).

Na raskrsnici gde se skreće za naselje Mudrakovac u Kruševcu, na kojoj su prethodne noći poginula trojica Kruševljana, meštani pričaju da su se i ranije dešavali udesi. I da je i ranije bilo poginulih. Kažu da je veoma opasna i posle ovog stravičnog udesa i tri izgubljena života, plaše se još više.

Foto: Facebook

Milan M. i Aleksandar M. iz naselja Mudrakovac kod Kruševca su bili dugogodišnji prijatelji.

Nakon što su završili privatni posao. A radili su skoro sve poslove. Jer, potreba za egzistencijom njihovih porodica bila je na prvom mestu.

„Sećam se Milana još dok je bio tinejdžer. Popravljao mi je krovna kući. Sjajan mladić“, kaže penzionera koja živi nedaleko od Milenkovića.

Foto: Privatna arhiva

Prilikom skretanja „fordom“ koji je Milan vozio u naselje gde žive, na svega par stotina metara od kuća, direktno su se sudarili sa „audijem“ koji je vozio Ilija S. (19) iz okoline Aleksandrovca.

Foto: Nova.rs

Od siline udarca, Milan, Aleksandar i Anđelko su poginuli na licu mesta, dok je Ilija prošao sa lakšim povredama.

U porodičnoj kući Milana M. niko nema snage da izgovori ni reč.

Sreli smo njegovu majku Draganu, koja nas je samo pogledala a od bola i tuge za sinom nije mogla ništa da kaže. Nestala je po okriljem ulaznih vrata.

„Milan je radio u lokalnoj firmi. Bio je strašan radnik. Imao je nesreću da je bio dete kada mu je otac poginuo u Crnoj Gori na gradilištu. Majka je jako loše. Ne znam kako će podneti sve“, pričaju komšije.

VIDEO: Teška nesreća kod Požege

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare