Brajan Volš Foto: EPA-EFE/CRAIG WALKER

Brajan Volš se tereti za ubistvo svoje supruge Ane Volš, kojoj se svaki trag gubi 1. januara u Kohasetu, gradiću u Masačusetsu. Iako telo još uvek nije pronađeno, tužilaštvo je prikupilo dovoljno dokaza da optuže Brajana, a mračni detalji njegove prošlosti ne prestaju da isplivavaju. Oglasila se i prijateljica njegove bivše devojke, koja tvrdi kako je bivša partnerka Brajana izbezumljena.

„O Bože. U međuvremenu, evo Brajan Volš na sastanku u Bostonu 90ih. Devojka mog prijatelja je izlazila sa psihopatom mesecima – dala mi je dozvolu da objavljujem. Ona sada živi u inostranstvu – rečeno mi je da je potpuno izbezumljena. Arogantan kreten, ali hej, to je Boston. Tipičan plavi blejzer“, objavila je na Tviteru Dajen Mantuvalos.

Podsetimo, Beograđanka Ana Volš nestala je 1. januara u Kohasetu, gradiću u Masačusetsu gde je živela sa surpugom Brajanom i decom. Nakon niza sumnjivih tvrdnji Brajana, uhapšen je 8. januara za ometanje istrage, a zatim je 16. januara optužen za ubistvo supruge.

Brajan Volš Foto: EPA-EFE/CRAIG WALKER

Brajan je izveden pred sud, gde mu je pročitana optužnica. Tužiteljka je detaljno predstavila vremenski sled događaja nakon 1. januara. Opisano je do detalja Brajanovo kretanje, kako su ga sigurnosne kamere snimile na više lokacija koje Brajan nije spomenuo u razgovoru sa policijom, opisujući kako je, između ostalog, usnimljen kako kupuje sredstva za čišćenje. Takođe, Brajan je pretraživao na internetu da li se ubica može osuditi, ukoliko se ne pronađe telo žrtve, kao i niz drugih jezivih pretraga.

Pročitajte još:

Tužiteljka je istakla da su u kesama koje su pronađene u kontejnerima uočeni biološki tragovi Ane Volš.

Policija je 8. januara pretresla kuću u Kohasetu u Masačusetsu. Pronašli su krv, dva noža i „teške“ cerade.

Istaknuto je da je pronađeno 10 torbi u kojima su bili predmeti sa krvlju. DNK testiranje je povezalo krv i tkivo sa Anom.

Iako telo nestale Beograđanke nije pronađeno, tužilaštvo tvrdi da ima dovoljno dokaza da se Brajan tereti za teško ubistvo. Čekaju se rezultati još nekih veštačenja, a ukoliko se utvrdi da je pronađeni DNK Brajanov i Anin, njenom suprugu preti doživotna robija.

BONUS VIDEO: Slučaj Ana Volš