Nestao u Beogradu Tomislav Mančić Foto:Screenshot/Instagram/tomislavmancic

Porodica i prijatelji tragaju za Tomislavom Mančićem (32) iz Krnjače koji je nestao u utorak uveče, kada je porodica poslednji put imala kontakt sa njim. Mančić je iz zgrade u Krnjači izašao 14. marta tačno u 20.17 sati, skrenuo ka Zrenjaninskom putu, a zatim nestao bez traga. Njegova porodica sada moli sve koji imaju bilo kakvih informacija o Mančiću, da se jave.

Mančić, kako je navedeno na sajtu Nestali Srbija, sa sobom nije poneo mobilni telefon, niti lična dokumenta, a u trenutku nestanka na sebi je imao crni prsluk, crne patike i crnu duksericu.

„Verujemo da je tog dana nosio crni, verovatno „najk“ prsluk, jer je Tomislav sportista i atletski je građen, kao i patike iste boje sa belim detaljima“, navela je rodbina nestalog mladića na sajtu Nestali Srbija.

Mladić je visok 183 centimetara, težak je oko 100 kilograma, ima smeđe oči i ćelav je.

„Ne znam šta je moglo da se desi, razmišljamo, jurimo na sve strane“, kazao je njegov ujak.

Njegov rođak je sa Tomislavom poslednji put bio u kontaktu pre dva dana.

„Poslednji put smo se čuli sa njim u utorak oko 17 sati, a videli ga dan ranije. Molimo sve dobre ljude za pomoć“, ispričao je Blicu rođak nestalog mladića.

Očajna porodica moli da ukoliko ga neko od građana vidi, prijavi policiji koja je upoznata sa ovim slučajem.

Ukoliko negde vidite Tomislava ili imate informacije koje su od značaja za njegovo pronalaženje, porodica moli da se javite na broj telefona 0601460101 ili najbližoj policijskoj stanici.

Bonus video: Izgubljeni pas pronađen pomoću drona

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar