Foto: Amy Beth Bennett / Polaris / Profimedia

Policija u Park Ridžu identifikovala je dve osobe koje su poginule nakon što je njihov automobil udario u kuću velikom brzinom u utorak ujutro. Žrtve udesa identifikovane su kaoMiloje Marković (85) i Milena Marković (75).

Policija je rekla da su bili muž i žena i da žive u Najlsu.

Bračni par je išao u „hondi“ iz 2007. godine u pravcu juga Kamberlend Avenijom oko 11 sati ujutro po lokalnom vremenu kada su projurili kroz raskrsnicu i udarili u kuću, saopštila je policija Park Ridž!

Mladić (17), koji živi u komšiluku kuće u koju su uleteli, ispričao je da je u tom trenutku pravio doručak za njega i sestru kada je najpre čuo, a onda i perifernim vidom primetio da se nešto dogodilo.

„Čuo sam i video kako automobil leti, a onda sam krajičkom oka video i da je udario u kuću. To je verovatno najglasnija stvar koju sam ikada čuo“, ispričao je mladić za CBSnews i dodao: „Izašao sam napolje i video da se već okupilo desetak ljudi. Nije bilo vrisaka, ničega. Niko nije znao šta da kaže, sve je bilo tako neočekivano“.

Slike s lica mesta pokazuje da su supružnici, koji su poreklom sa naših prostora, bukvalno proleteli automobilom u kući.

Srećom, kuća je za vreme nesreće bila prazna.

Bonus video: Teška nesreća u Nišu: Voz udario dete

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar