Suzana M. (58) stradala je jutros u nesvakidašnjoj nesreći u Skojevskom naselju u Beogradu. U trenutku nesreće, stradala žena je išla iz Ulice Luke Vojvodića ka autobuskoj stanici u Ulici kneza Višeslava i prolazila je preko parkinga, kada je naišao kamion gradske čistoće i pregazio je.

Nesreća se dogodila jutros, a prema saznanjima Nova.rs, postoje dve verzije nesreće.

Pročitajte još:

Prema jednoj verziji događaja, kamion je išao unazad kada je nesrećna žena pokušala da protrči do stanice, ali nažalost nije uspela.

Ipak, meštani Skojevskog naselja ističu da se nesreća dogodila drugačije.

Prema njihovim rečima, Suzana je je stajala na trotoaru i dok je prolazio kamion okliznula se i pala pod točkove.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

„Bila je još svesna kada je došla Hitna pomoć i žalila se na jake bolove, a potom je prebačena u bolnicu. Kamion u trenutku nesreće nije išao brzo i odmah je stao. Izgledalo je da neće biti težih posledica. Posle smo čuli da je umrla od unutrašnjeg krvarenja. Strašno“, rekao je za Nova.rs čovek koji stanuje u Skojevskom naselju.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Podsetimo, nesreća se dogodila jutros, a Suzana M. je s teškim povredama prevezena u bolnicu. Njeno stanje je bilo kritično, a potom je i podlegla višestrukim povredama koje je zadobila.

Prema prvim i nezvaničnim informacijama, do nesreće je došlo pošto je kamion išao unazad u trenutku kada ju je pregazio.

BONUS VIDEO: Kobna krivina u Rakovici

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar