Deca povređena u Bugarskoj stigla u Tiršovu
Foto: printscreen

Jelena K., doktorka koja je u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Kladova izgubila bebu, prema rečima njenih najbližih rođaka, i dalje se oporavlja u bolnici u Beogradu, a prema nekim prognozama, svi se nadaju da će izaći kući za nekoliko dana,

„Ona i Marko su čekali dečaka. Sve je bilo spremno za bebu. Cela familija i naša i njegova se radovala dolasku bebe. Bila je u osmom mesecu. Jako teško su oboje ovo podneli. Njoj su lekari saopštili šta se dogodilo, a on je slomljen od tuge i bola… kod kuće je“, rekla je njena rođaka.

Familija se sprema da im pomogne i bude uz njih, da im da podršku.

„Možete da zamislite kako je njima. Mi ćemo svi biti uz njih… Polako. Vreme će sve da sredi, mladi su, doći će sve na svoje“, kaže ona u razgovoru za Telegraf.

U nesreći pre šest dana povređeno je ukupno šestoro ljudi.

Udes se dogodio kada su se sudarila dva vozila, u jednim kolima je bila ona sa suprugom Markom Č, a u drugom autu bilo je četovoro putnika. Od siline udarca sleteli su u jarak, a kako se nezvanično navodi, trudna Jelena je bila prignječena, jer su svi pali na nju.

Svi su prvo hospitalizovani u Zdravstevnom centru u Kladovu, a Jeleni, koja je bila u 8. mesecu trudnoće, urađen carski rez kako bi se spasila beba, ali nakon sat vremena reanimacije, novorođenče nije davalo znake života.

Ona je potom prebačena u Urgentni centar u Beogradu i stabilno je.

Bonus video: Saobraćajna nesreća kod Mladenovca

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar