Muškarac Dejan V. (47) upucan je večeras u Košutnjaku, u Ulici kneza Višeslava. Za sada nepoznati napadač ga je sačekao ispred balona za mali fudbal i ispalio u njega više najmanje sedam osam-metaka.

Prema pisanju medija, njega je nepoznati muškarac sačekao i ispalio nekoliko hitaca. Verovatno je imao pomagača jer je otrčao, a vozač ga je čekao.

Dejan V. zadobio je više povreda na obe noge.

Foto: Nova.rs

Napadač je na njega pucao iz neposredne blizine, što se može tumačiti ili kao da je reč o neiskusnom napadaču ili da je u pitanju samo opomena.

Na snazi je akcija Vihor, policija zaustavlja i pretresa vozila u potrazi za napadačem na Dejana V.

Na licu mesta je policija i uviđaj je u toku. Policija je pronašla čaure.

Foto: Nova.rs

Radi se na utvrđivanju identiteta pucača.

Inače, ranjenog Dejana su odvezli privatnim vozilom do Urgentnog centra.

U kolima su sa njim bila i dva muškarca među kojima je i Nenad Asanović (50), javnosti poznat kao jedan od braće Bambalić, piše Blic.

Foto: Nova.rs

On je 2015. godine upucan na istom mestu gde i Dejan V. Napadač je pucao na Asanovića na parkingu ispred balona za fudbal, u Ulici Kneza Višeslava 72. Asanović je pogođen u predelu butine, i prevezen je u Urgentni centar.

Braća Bambalić, Predrag i Nenad, srpskoj javnosti su bili poznati devedesetih godina. Svojevremeno su se družili s Kristijanom Golubovićem, Aleksandrom Kneževićem Kneletom, ali onda su im se putevi razišli.

****

BONUS VIDEO: Pucnjava na Banovom Brdu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare