Foto: Nova.rs, Shutterstock

Uroš Pašajlić, otac iz pakla, koji je svoju ćerkicu (8) držao zarobljenu u stanu, danas izlazi prvi put pred sudiju u Prvom osnovnom sudu u Beogradu, pošto je suđenje prvi put odloženo u julu ove godine.

Podsetimo, za slučaj koji je potresao javnost u Srbiji saznalo se u martu ove godine, kada je policija provalila u Pašajlićev stan, nakon što je njegova bivša partnerka prijavila u policiji da ju je maltretirao i da u stanu drži zarobljeno dete, koje jedva hrani.

Pročitajte još:

Prizori su bili potresni, a devojčica koja ima osam godina, jedva da je bila živa, bila je neuhranjena i dosta je fizički zaostajala za decom njenih godina. Ona se odnedavno nalazi u hraniteljskoj porodici, a sada se čeka početak procesa protiv oca monstruma.

Uroš Pašajlić Foto: Privatna arhiva

Kako je naš portal ranije preneo, Pašajliću je suđenje odloženo prvi put jer je njegov advokat otišao na godišnji odmor i o tome obavestio sud. Osumnjičeni se od hapšenja nalazi u pritvoru, a za njim je bila raspisana potraga jer je, kada se saznalo za ceo slučaj, nestao, ali je ubrzo pronađen.

Foto:Facebook/Urosh MX

Njemu se na teret stavlja krivično delo nasilje u porodici i zlostavljanje i mučenje, kao i to da je tokom 2022. godine pa sve do hapšenja, bezobzirnim ponašanjem ugrožavao telesni integritet i duševno stranje svoje ćerkice, maloletnog deteta L. P.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar