Biserka Stojković Foto: Printscreen/TikTok/biserkastojkovic6

Hrabru Biserku Stojanović iz Obrenovca život nije mazio. Ostavljena je kao beba, potom ju je preuzela hraniteljska porodica, koja umesto da brine o njoj, teško ju je povredila. Sa svega šest i po meseci u hraniteljskoj porodici joj je satarom isečen nos, a ova žena danas hrabro govori o svemu što je preživela.

Biserka neko vreme snima video-snimke za Tiktok i puno ljudi je prati. Iako mahom snima smešne video-snimke, ona je u jednom odlučila da podeli svoju priču.

„Ovo je sve istina, ostavljena sam kao beba u porodilištu. Samo na papiru znam ko mi je majka, nos mi je isečen satarom sa šest i po meseci u hraniteljskoj porodici“, rekla je Biserka, dodavši da je njena maska, odnosno bežanje od stvarnost, to što snima smešne video-snimke.

@biserkastojkovic6 ♬ original sound - Biserka Stojković💞👄👍🥋?

Ova žena je za Telegraf.rs ispričala svoju životnu priču.

„Majka mi je bilo silovana kada je imala deset godina i jako joj je bilo teško. Da bi uzimali novac za moje izdržavanje, njoj su branili da budemo zajedno“, ispričala je Biserka, i dodala:

„Išla sam po hraniteljskim porodicama i prošla golgotu. Sećam se da sam sedela na noši u koju su sipali vrelu vodu. Imala sam opekotine po telu“, rekla Biserka i onda otkriva najjeziviji detalj koji je doživela u jednoj hraniteljskoj porodici.

„Satarom mi je isečen nos, donji deo. Živela sam bez struje, bez osnovnih stvari, nisu mi davali ni da jedem, znam da su mi davali koru hleba koja je tvrda, i ja sam sisala tu koru, bila sam jako mršava“, rekla je ova hrabra žena.

Pročitajte još:

Ni nakon toga je život nije mazio. Dobila je ćerku, koju je morala da napusti jer nije imala od čega da joj kupi hranu.

„Moje dete, moja prva ćerka nije imala šta da jede, ojedala se po celom telu. Imala sam jednu komšinicu koja mi je davala hranu, kada je imala, i svi su mi rekli da dam dete na usvajanje. Donela sam odluku da se ne muči kao ja i da je dam, izašla sam na ulicu, i krenula ka Zvečanskoj. Dala sam je, ali sam uvek živela za to da joj nešto odnesem, i kada odem tamo sva deca dođu oko mene, željna su svega. Radila sam nakon toga, čistila zgrade i svakakve poslove, ali sam donela veliku odluku, da ne budem nikome više sluškinja“, ispričala je ova žena.

Ipak, verovala je u bolje sutra i u ljubav koju će je neko pružiti. Upoznala je čoveka sa kojim je stupila u zajednički život.

„Upoznala sam čoveka, otišla kod njega u stan koji nije imao struju, on nije nigde radio. Dobili smo ćerku i sinove, a onda je ponovo krenulo zlostavljanje. Tukao me je, mučio, omalovažavao i svašta govorio. Njegov otac, tešio me je sve vreme, pokušavao je da mi kaže da odem i da se snađem, sve vreme on je mene tukao, a onda sam odlučila da odem“, rekla je Biserka za Telegraf.

Biserka je, ipak, uspela da pronađe ljubav svog života, i danas, sa najmlađim sinom i mužem, živi u Obrenovcu.

VIDEO: Digitalno nasilje Onlajn svet je džungla, na pitanje

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar