crna gora pokušaj ubistva
Ilustracija Foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

F.Ž. (26) i P.A. (26), obojica iz Beograda uhapšeni su zbog sumnje su da su fizički napali jednu osobu u Seljanovu. Oni su osumnjičeni za krivično delo nasilničko ponašanje.

Iz Uprave policije je saopšteno da je Odeljenju bezbednosti Tivat 28. juna jedna osoba prijavila da je Seljanovu fizički napadnuta od njemu nepoznatih osoba koje su nakon toga pobegle.

Pročitajte još:

„Nakon prikupljenih operativnih podataka, pregleda raspoloživih video zapisa nadzornih kamera i drugih mera i radnji koje su preduzete, policijski službenici Odeljenja bezbednosti Tivat su došli do sumnje da su pomenutog dana, nakon verbalnog sukoba lica F.Ž. (26) i P.A. (26) iz Beograda, fizički napala oštećenog. Sa svim je upoznat nadležni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru koji je kvalifikovao krivično delo – nasilničko ponašanje“, ističe se u saopštenju Uprave policije.

Oni su dodali da budući da je postojala pretpostavka da će ove osobe napustiti Crnu Goru, sa događajem su upoznati i službenici granične policije.

„Nadalje, pripadnici granične policije su 30. juna na graničnom prelazu „Ranče“ kontrolisali vozilo marke „Mercedes“ beogradskih registarskih oznaka kojim je upravljao P. A., a sa kojim se u vozilu nalazio F. Ž.“, piše u saopštenju.

Iz Uprave policije su kazali da su njih dvojica dovedeni u Odeljenje bezbednosti Pljevlja gdje su od njih prikupljena obavještenja na okolnosti prijavljenog događaja.

„Po nalogu tužioca oni su lišeni slobode zbog sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje. Uz krivičnu prijavu privedeni su postupajućem tužiocu koji je za oba lica doneo rešenje o zadržavanju do 72 sata“, zaključuje se u saopštenju, pišu Vijesti.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare