Goran Vesić Foto:TANJUG/ PREDRAG MITIC

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić zahvalio je vozaču GSP-a Daliboru Miljkoviću, koji je prošle noći nakon ponoći u autobusu u kojem je radio uočio dečaka iz Žarkova za kojim je bila raspisana potraga.

Vesić je zahvalio i policiji i rekao da postupak vozača Miljkovića zaslužuje da se bolje objasni način na koji se rade potrage za nestalim licima u Beogradu.

Prema njegovim rečima, svi vozači su na displeju dobili informaciju o osobi koja se traži i vozači koji su u tom trenutku bili u vozilima uključeni su u potragu koju je vodio MUP.

„Negde oko ponoći, vozač na liniji 31 primetio je dete koje je odgovaralo opisu kako ulazi u vozilo na stanici kod ‘Beograđanke’. Odmah je uključio četiri migavca, pitao dečaka odakle je i shvatio da je u pitanju dete koje se traži. Mališan mu je rekao da se uplašio nekog čoveka i ušao u autobus, te tako od Žarkova stigao do centra grada. Naravno, odmah je alarmiran MUP, stigla je policijska patrola PS ‘Zvezdara, koja je ‘raspisala potragu. U međuvremenu, dečak se družio i sprijateljio s našim vozačem Daliborom, nakon čega je prebačen u policijsku stanicu i roditelji su došli po njega“, rekao je Vesić.

On je dodao da je ovo primer kako zajednički može da se radi na ovakvim slučajevima.

BONUS VIDEO: NewsMaxAdria – Pregled dana – 03.11.2021.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar