Osnovna škola "Jovan Dučić" Foto: Nova.rs

Nastavnicu biologije u Osnovnoj školi “Jovan Dučić” na Novom Beogradu napala je i teško povredila majka učenika ove škole, saznaje “Blic”.

Majka je došla na otvorena vrata i pitala nastavnicu biologije zašto je njenom sinu zaključena dvojka, a ima prosek za trojku.

Pritom, nije znala da se sabira i ocena iz prvog polugodišta, priča za “Blic” učiteljica u OŠ “Jovan Dučić” koja je u pratnji povređene koleginice otišla u bolnicu.

Kaže da je nastavnica biologije da bi rešila nesuglasice pozvala majku u kabinet. Ali, umesto rešenja, došlo je do užasnog nasilja.

Govorila joj je užasne stvari „Ne znaš ti kučko ko sam ja, je*aću ti mater“, kaže učiteljica za “Blic”.

Majka učenika je zapretila da će da ide kod direktorke što je nastavnica biologije podržala. Međutim, iznenada se vratila. Sa vrata je, kaže počupala za kosu, oborila na pod i lupala glavom o pod.

Nećeš nigde više raditi, nećeš raditi u ovoj školi, zapamtićeš me, ne znaš ti ko sam ja. Pobiću ti porodicu – vikala je.

Pošto je bio odmor, pozive u pomoć napadnute nastavnice niko nije čuo, pa je besna majka nastavila da se iživljava i govori: ”Niko te ne čuje, ubiću te”.

Tek tada je nastavnica uspela da se otrgne, odjurila je do policajca, ali on nije bio tu.

Zaposleni su zatim pozvali policiju koja je došla i uzela izjavu.

Majka koja je napala nastavnicu je pred policijom priznala da je završila kurs borilačkih veština kaže sagovornica Blic-a.

Do napada je došlo u popodnevnim satima, a nastavnica je kolima hitne pomoći prevezena u bolnicu.

BONUS VIDEO:

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare