Petar Mićić

Cela Srbija se seća hrabrog Petra Mićića, dvanaestogodišnjeg dečaka koji je pre dve godine započeo svoju najvažniju životnu bitku – borbu sa teškom i podmuklom bolešću zbog koje je više od osam meseci proveo na lečenju u Nemačkoj. I taman kada se činilo da se sve vraća u normalan život, Petru se pojavila promena na telu, a lekari sumnjaju da se zloćudna bolest vratila.

Od kada se vratio u svoju voljenu zemlju, Petar je nastavio sa svojim školskim obavezama, pokušavao je da vežba, trenira, kao i svi njegovi vršnjaci. I taman kada se činilo da se sve vraća u normalan život, Petru se pojavila promena na telu, koja je zabrinula porodicu Mićić.

Posle prvih pregleda, lekari u Srbiji sumnjaju na najgore, a to je da se zloćudna bolest vratila i da će Petar morati ponovo da se bori sa svim nedaćama koje je već preživeo u Nemačkoj.

Petar Mićić Budi human
Privatna arhiva

Rezultati prethodne terapije zajedno sa operacijom, brzo su bili vidljivi i sve je išlo u najboljem smeru. Petrov organizam je dobro odreagovao na sve terapije i bolest se povukla. Doktori su bili, a i sada su veoma optimisticni, uz uslov da se na novonastalu promenu na Petrovoj nozi, što pre odreaguje intezivnom terapijom i moguće operacijom.

Uz hitnu intervenciju neophodno je uplatiti i značajna novcana sredstva. Petrovoj porodici nedostaje priblizno 48.000 SMS poruka.

Zato, porodica ovog hrabrog dečaka moli sve Petrove dobrotvore da se pomole Bogu za njegovo ozdravljenje i da pomognu u novom lečenju, koje treba da započne.

961 na 3030.

BONUS VIDEO: Zdravo Misli Dečje ortopedske bolesti. Gosti su prof. dr Salih Marangoz, dečiji ortoped

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar