Sportski centar 11. april Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

Uprava Sportsko-rekreativnog centra “11. April”, reagovala je na tekst na portalu Nova.rs, u kojem smo objavili žalbe roditelja dece, koja treniraju različite sportove u ovom centru. Oni su, naime početkom septembra, neprijatno iznenađeni naplatom prolaza kroz rampu ispred ove ustanove, koja košta 100 dinara, a s obzirom da decu dovode i odvode sa treninga svakodnevno, potrebno im je mesečno i do 4.000 dinara za parking koji ne koriste. Iz SRC međutim tvrde, da roditelji nisu u obavezi da koriste gornji “komercijalni parking”.

“Centar je obezbedio veliki besplatni parking koji se nalazi u neposrednoj blizini objekta SRC ‘11 April’.Gornji parking centra nije prolaz nego komercijalni parking. Roditelji nisu u obavezi da ga koriste”, kažu u ovom Centru.

Sportski centar 11. april Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

Prihod koji se ostvaruje od komercijalizacije parkinga je, ističu oni, sastavni deo celokupnog prihoda poslovanja Preduzeća i iskazuje se kroz poslovne knjige.

Pročitajte još:

“Na osnovu gore navedenog, komercijalni parking čini deo prihoda poslovanja Preduzeća i deo je poslovne politike. Korisnicima Centra obezbeđen je veliki besplatni parking u neposrednoj blizini objekta, koji se može koristiti 24/7. Napominjemo da se pored parkinga nalazi vidno obeležen pešački prelaz, koji je neposredno uz objekat SRC ‘11 April’”, kažu iz ovog Centra.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar