U novinama "Nova", u četvrtak, pročitajte: Pet ključnih pitanja za Anketni odbor o masovnim zločinima; Eskobar šokirao tvrdnjama da je Srbija prihvatila dokumenta i simbole Kosova; Firma bliska režimu dobila od Aleksandra Šapića poslove od milion i po evra. Pronađite svoj primerak novina “Nova”.

Okolnosti zločina u „Ribnikaru“ i u Mladenovcu i dalje pod velom misterije: Pet ključnih pitanja za Anketni odbor o masovnim zločinima

Ni posle dva i po meseca od masovnih zločina i ubistava 19 mladih osoba u OŠ „Vladislav Ribnikar“ i selima u okolini Mladenovca, javnost u Srbiji nije uspela da dobije kompletnu sliku kako o tragičnim događajima iz 3. i 4. maja, tako i o njihovim okolnostima i posledicama, kao i reakcijama države i njenih zarobljenih institucija.

Predsednica ovog tela i poslanica SSP Marinika Tepić poručila je da će na predstojećim sednicama otvoriti pitanja koja nisu mogla da se čuju u plenumu, ali ni od predstavnika izvršne vlasti i pravosuđa

Šokantne poruke zamenika pomoćnika državnog sekretara SAD pred Kongresom: Srbija prihvatila simbole i dokumenta Kosova

Visoki zvaničnik SAD Gabrijel Eskobar naveo je da prema Sporazumu o putu i normalizaciji odnosa, Srbija više neće lobirati protiv članstva Kosova u međunarodnim organizacijama.

Grad Beograd dodelio posao od 96 miliona dinara dobro poznatoj firmi: Za dva meseca „Prointer“ od Šapićeve uprave
dobio poslove vredne više od milion i po evra

Firmi je 14. jula u otvorenom postupku javne nabavke poveren posao nabavke informacionih sistema i servera vredan 96 miliona dinara (sa PDV).

Producentkinja filmova Margarete fon Trote i Larsa fon Trira govori za „Novu“: Što je umetnik veći, toliko je bolji čovek

I s Margaretom i sa Trirom je uživanje raditi. Tačno znaju šta hoće, a kada kao producent radite s rediteljima jasne vizije, to vam olakšava život, kaže za naš list Betina Brokemper.

Crvena zvezda prodaje talentovanog štopera Zenitu, čeka se konačan dogovor: Baharu se ispunjava želja, Degenek umesto Erakovića

Srpski prvak trebalo bi da zaradi sedam miliona evra za transfer srpskog reprezentativca u Rusiju, a umesto njega bi iskusni štoper trebalo treći put da zaduži crveno-beli dres.

Pronađite svoj primerak novina „Nova“.