U novinama “Nova”, u petak, pročitajte: Anketni odbor planira da sasluša najviše državne funkcionere o masovnim zločinima; Poslanik zeleno-levog kluba Robert Kozma poručuje: Naša ideja će se brzo proširiti po celoj Srbiji; Zbog neplaćene kazne "Oka Sokolovog" vozače mogu da ne puste preko granice.

Funkcioneri koje Anketni odbor o masovnim ubistvima planira da pozove: Na spisku za saslušanje i Vučić, Brnabićeva, Gašić, Milić i Dolovac.

Među onima koji bi trebalo da govore pred ovim telom su i tužilac Nenad Stefanović i predsednica Saveta REM Olivera Zekić.

Superćelijska oluja ostavila iza sebe pustoš u mnogim krajevima zemlje: Apokalipsa zadesila Srbiju, desetine građana povređene, šteta se još procenjuje.

U Sremskoj Mitrovici na Opštoj bolnici je uništen krov, a zbog olujnog vetra sa kišom u Šumadiji je u jednom trenutku bez struje bilo 12.000 potrošača.

Robert Kozma, poslanik Zeleno-levog kluba u Skupštini Srbije: Zeleno – levi klub će se proširiti po celoj Srbiji.

Zajedno s “Inicijativom za Požegu”, grupom građana “Naš izbor” iz Pazove, “Kritičnom masom” iz Kule, “Lokalnim frontom” iz Valjeva gradimo jednu autentično zeleno-levu političku opciju, koja će naš program kandidovati na sledećim i lokalnim izborima i koji god izbori budu.

Opservacija maloletnika koji je počinio masakr može da potraje: Dečak – ubica iz Ribnikara na posmatranju do daljeg.

Ne postoji vremenski period tokom kojeg bi trebalo da se završi opservacija, ali je jasno da sud ima potrebe i oni, po pravilu, upozoravaju na neki razumni rok tokom kog bi trebalo da se dostavi mišljenje, kaže za „Novu“ Milan Kostić, sudski veštak i forenzički psiholog.

Pronađite svoj primerak novina „Nova“.