U novinama Nova u sredu pročitajte: "NIS u špijunskој aferi, Rumuni krive Beograd".

“Ukoliko se ispostave tačnim sumnje da je naša zemlja umešana, mogli bismo da trpimo određene posledice od EU”, kaže Srećko Đukić, diplomata.

Zoran Lutovac, predsednik DS-a, u razgovoru za naš list poručuje: „Vučić odugovlači sa vladom, nada se završetku rata“.

“Ne verujem da je Vučićev režim bilo kada imao neki visok stepen poverenja kod zapadnih partnera. Mislim da se ovde ne radi o gubitku poverenja, nego o gubitku strpljenja”, kaže Zoran Lutovac.

Činjenice govore: Ukrajina je bila uz Srbiju kad nas je NATO bombardovao.

Ova zemlja je među prvima osudila agresiju, prva je ponudila da posreduje između NATO i SRJ, čuvala avione JAT da ne budu uništeni, slala humanitarnu pomoć.

Desetoro pacijenata, od kojih osmoro u teškom stanju, završilo na VMA zbog trovanja: „Uhapšena Šapčanka koja je prodavala otrovne pečurke„.

Marija G. iz Ćukovine, koja ima 72 godine, redovno je prodavala gljive, ali ne na pijačnoj tezgi, već sedeći kod kapije na ulazu.

Dragan Bjelogrlić za „Novu“ o turneji predstave „Let iznad kukavičjeg gnezda“: “Rodio sam se kao Jugosloven, umreću kao Srbin – Jugosloven”.

“Ni u jednom mestu bivše države ne osećam se ni kao stranac, niti kao gost, i nigde me ne doživljavaju kao stranca”, kaže poznati glumac.

Pronađite svoj primerak novina „Nova“.

***

BONUS VIDEO: Utisak Nedelje: Siniša Kovačević, Slobodan Georgiev i Sanja Pavlović 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar