Nebojša Božić Foto: Privatna arhiva

Nebojša Božić, mladić iz Užica, čija je životna priča potresla celu Srbiju, preminuo je nakon duge i teške borbe sa opakom bolešću.

Nebojša Božić bolovao je od karcinoma debelog creva, a bolest je brzo metastazirala, pa je rak zahvatio i jetru.

PROČITAJTE JOŠ:

U periodu nakon 2020. godine imao je dve operacije, ali bez značajnijih rezultata. Zbog brojnih komplikacija koje su se javile i napredovanja bolesti, bilo je potrebno da Užičanin ode u Grčku na operaciju gama nožem, koji ciljano gađa delove tumora.

Nažalost, danas je stigla tužna vest da je mladić preminuo, o čemu je javnost obavestio administrator portala Oglasna tabla Užice na svom Instagram nalogu.

„Tužna, pretužna vest. Našem mladom sugrađaninu Nebojši Božiću posle velike borbe sa bolešću, prestalo je da kuca hrabro i plemenito srce. Užičani su pokazali još jednom humanost oko skupljanja pomoći za lečenje, ali Neba nije izdržao. Večna ti slava, neka te anđeli čuvaju. Porodici iskreno saučešće“, pisalo je u objavi.

Podsetimo, Nebojša je bio policijski službenik, zaposlen u PU za Grad Beograd u interventnoj jedinici 92. Završio je Srednju školu unutrašnjih poslova u Sremskoj Kamenici i Kriminalističko policijsku Akademiju u Zemunu. Bio je jedan veseo, pametan i pošten mladić, za kog kolege imaju samo reči hvale.

 

***

BONUS VIDEO: Građani su u strahu: U Srbiji pronađen parazit koji se ponaša kao maligni tumor

 

Komentari

Svi komentari (0)