Foto: Udruženje "Ne ignoriši"

Dragan Stupar, poznati humanitarac iz Čelareva koji nesebično pomaže svojim sugrađanima, ali i široj okolini, osnovao je humanitarno udruženje "Ne ignoriši". Kako kaže za Nova.rs, voleo bi da kroz različite akcije i projekte obezbedi osnovne životne potrebe, hranu, vodu i medicinsku pomoć ugroženim zajednicama širom Srbije.

Dragan Stupar, mladić iz Čelareva, postao je poznat u svom mestu, ali i okolini zbog svog nesebičnog pomaganja najugroženijim građanima.

Pomogao je mnogim porodicama, a redakcija portala Nova.rs pisala je o porodici sa sedmoro dece iz Bača kojima je Dragan pomogao da pronađe kuću (više o tome pročitajte OVDE).

Zbog svoje humane misije, Dragan je rešio da osnuje humanitarnu organizaciju, kako bi, uz pomoć volontera, nastavio da pomaže ljudima.

PROČITAJTE JOŠ:

Organizacija „Ne ignoriši“ do sada je prikupila sredstva za veliki broj građana Srbije, materijalno ugrožene porodice sa više dece, za starije građane koji žive sami, ali neophodna im je pomoć oko lekova, za korisnike fondacije „Budi human“ i mnoge druge.

Dragan Stupar Foto: Privatna arhiva

Sva sredstva koja prikupi, Dragan prosleđuje onima kojima je to potrebno, a svako ko želi da pomogne, može da uplati novac na žiro račun organizacije, ali i da zajedno sa Draganom volontira prilikom akcija ili pak da širi vest o humanosti, kako bi se uključilo što više ljudi.

Prethodnih godina, Draganu nije bilo teško da ide bukvalno od kuće do kuće, od firme do firme i traži pomoć za ugrožene građane.

Više o njegovoj organizaciji pročitajte OVDE.

BONUS VIDEO: Pletenje srcem – misija humanosti

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar