Marijana i Nebojša Petković prihvataju izazov da odu na poligraf sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i odgovore na pitanje ko je uzeo pare od kompanije "Rio Tinto", saopštilo je udruženje "Ne damo Jadar".

„Porodica Petković, Marijana i Nebojša prihvataju izazov za poligraf sa Aleksadrom Vučićem na pitanje ko je uzeo pare od ’Rio Tinta’, ali uživo na RTS u prisustvu nezavisnih novinara koje odredimo i nezavisnih poligrafista. Naravno Blagojevića testirajte posebno, sa njim nemamo ništa, niti smo imali!“ objavljeno je na nalogu ovog udruženja na društvenoj mreži X.

Uz ovu poruku je objavljen i snimak predsednika Srbije u kom on navodi da je spreman da ide na poligraf sa liderima protesta „Ne damo Jadar“, pa da se vidi ko je primio pare od kompanije „Rio Tinto“.

„Da vidimo da li je taj Petković i njegova primio pare, da li je taj Blagojević primio 700 hiljada evra ili nije? Ili sam ja nešto primio?“ rekao je Vučić.

Inače, Marijana Petković i njen suprug su prethodnih dana optuženi u pojedinim provladinim medijima da pozivaju na protest protiv projekata „Jadar“ iako su pre nekoliko godina prodali svoju zemlju toj kompaniji. Petkovićeva je na to odgovorila da ona i njen suprug u Nedeljicama nisu prodali ništa, već da je jednu njivu prodao njen svekar, koji je bolestan čovek i da je bez njihove saglasnosti prodao za tačno 4.983 evra.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare