Foto:Promo

Bilo da tražite stan u kojem ćete živeti ili nekretninu kupujete da biste pametno i sigurno investirali svoj novac, više nema dileme – izabraćete Wellport jer je i zvanično proglašen najboljim stambenim kompleksom na srpskom tržištu. Da je prvi kondominijum na Novom Beogradu jedinstven postoji mnogo potvrda, pre svega zadovoljni stanari i velika zainteresovanost budućih kupaca, a sada je stiglo i još jedno veliko priznanje.

Na ovogodišnjoj dodeli „CIJ Awards Serbia 2020“ nagrada za Najbolji stambeni kompleks na srpskom tržištu proglašen je upravo Wellport!

Reč je o prestižnim nagradama koje ugledni magazin CIJ već pet godina zaredom dodeljuje najuspešnijim učesnicima na tržištu nekretnina. Ovoga puta, usled pandemije, glasanje i dodela nagrada održani su u onlajn formatu, okupivši veliki broj učesnika na tržištu nekretnina – konsultante, investitore, predstavnike nekih od najvećih komercijalnih i stambenih projekata, kao i kompanije za upravljanje i održavanje komercijalnih objekata. Nagrade su dodeljene u 17 kategorija, a najbolji su izabrani putem onlajn glasanja, i nezavisnog žirija kompanija učesnika.

Osim kondominijuma Wellport, među nagrađenima je i vodeća konsultantska kuća za nekretnine u Srbiji – CBS International, deo Cushman & Wakefield Grupe, koja je ekskluzivni zastupnik za prodaju stanova u prvom kondominijumu na Novom Beogradu. Ova konsultantska kuća je po peti put nagrađena kao najbolja u konkurenciji domaćih i internacionalnih konsultanata prisutnih na našem tržištu.

Zbog čega je Wellport tako poseban? Odgovor je jednostavan – svojim stanarima pruža komfor, bezbednost, savremen koncept života, prestižnu lokaciju. Pre svega, nalazi se nedaleko od reke, šetališta i biciklističke staze, a opet dovoljno blizu svega što je neophodno za savremen i udoban život: u neposrednoj blizini su predstavništva velikih domaćih i inostranih kompanija, škole i fakulteti, ustanove kulture, tržni centri, restorani i kafići.

Osim svojom pozicijom, prvi kondominijum na Novom Beogradu se izdvaja i konceptom. Na ulazu je recepcija sa konstantnim profesionalnim obezbeđenjem, a s obzirom na to da je kompleks stambeni i da nema lokala, stanari se susreću isključivo međusobno jer nema slučajnih prolaznika i onih koji dolaze iz nekih drugih razloga.

Osim toga, Wellport svojim stanarima nudi i pregršt zajedničkih sadržaja: zelene površine za šetnju i opuštanje, dva igrališta za decu, prostor za kućne ljubimce, i teretanu na otvorenom. Dakle, za relaksaciju i uživanje u prirodi nije potrebno ići van svog okruženja – stanari kondominijuma sve imaju tik ispred svoje kuće i mogu da koriste isključivo oni i njihove komšije.

I to nije sve. Wellport ima i implementiranu pripremu za Smart House sistem koji omogućava daljinsko upravljanje podnim grejanjem, roletnama, bojlerima, klima uređajima, kalorimetrom za potrošnju grejanja, a može i da se nadogradi po želji i potrebama korisnika.

Kada se svemu tome dadaju savremeni dizajn i visoki estetski standardi, premijum kvalitet gradnje, oprema koja je u skladu sa najmodernijim tehnologijama i zahtevima energetske efikasnosti, kao i vrhunski kvalitet završnih radova, sasvim je jasno da je Wellport zasluženo najbolji stambeni kompleks na srpskom tržištu i da ga s pravom zovu – sigurna luka.