Foto:promo

Prva i najveća online i TV prodavnica u Srbiji Shoppster.com dobitnik je Disrupt nagrade u kategoriji inovacija u trgovini za 2021. godinu, koju dodeljuje marketinška agencija ADAM Studio.

Shoppsteru je nagrada dodeljena za izuzetne rezultate, koncept i razvojni put jedinstvenog prodajnog Shoppster TV kanala. Razumevanjem tržišta i odnosa domaćeg kupca prema online trgovini, Shoppster TV je postao spona između tradicionalne i online kupovine. Izgradivši poverenje između publike i svog voditeljskog tima kao „posrednika“ u istraživanju popularnih proizvoda, prodajni kanal dobio je veliki značaj u pripremanju stanovništva na sve što eCommerce budućnosti donosi.

Nagradu je na svečanosti u Domu Jevrema Grujića u Beogradu primila direktorka kompanije Ljiljana Ahmetović, koja se tom prilikom osvrnula na naročit značaj televizije Shoppster u prevazilaženju prepreka koje je donela pandemija, kada je „tradicionalna kupovina postala praktično nemoguća“.

„Kao kupci, želimo da proizvod vidimo svojim očima, osetimo svojim rukama, a ako nam se ta mogućnost oduzme potreban nam je pouzdan posrednik, osoba na čiju procenu možemo u potpunosti da se

oslonimo. Takve ljude smo okupili na jedinstvenom prodajnom Shoppster TV kanalu, omogućili im da u raznovrsnom spektru TV formata postanu upravo ti posrednici, koji će postaviti sva pitanja koja bismo postavili i mi, koji će zadobiti poverenje publike i izgraditi zajednicu zasnovanu na razumevanju različitih potreba.“

Kao prva, jedina i najveća integrisana prodavnica u regionu, Shoppster je lansiranjem prodajnog TV kanala pokazao da se u kvalitetno ispričanoj priči utemeljenoj u jednostavnom, praktičnom i lako razumljivom pristupu, krije neicrpni potencijal: „Naročito smo srećni svaki put kada nas gledaoci svih starosnih dobi pohvale i učestvuju u našem radu, a dobavljači obaveste da im se tokom perioda plasiranja njihovog proizvoda u našim emisijama – prodaja na celoj mreži višestruko uvećala“, zaključuje Ahmetović.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Dobitnici nagrade Distrupt Awards u organizaciji marketinške agencije ADAM Studio su „remetitelji statusa kvo“ u industrijama u kojima posluju, demonstrirajući izuzetnost u pogledu inovacija i komunikacije.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar