Stanivuković: Milorad Dodik broji svojih poslednjih 365 dana

Svet 14. jun. 202100:21
Podeli:
Foto: N1

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković boravio je danas u poseti opštinama Sokolac i Istočna Ilidža, tokom koje se sastao sa načelnikom Sokoca Milovanom Bjelicom.

Nakon posete Stanivuković se obratio medijima najavivši pobedu njegove stranke na opštim izborima koji će u Republici Srpskoj biti održani 2022. godine.

„Milorad Dodik odbrojava svojih poslednjih 365 dana. Svaki naredni dan im je jedan dan manje koji im je ostao da devastiraju Republiku Srpsku. Kada vidite ovu energiju novih generacija koji su 22 godine gledali šta su oni radili od Republike Srpske to je dokaz da su promene stigle. Ono što smo započeli u Banjaluci nastavićemo širom RS-a. Obićićemo svako selo, saslušati svačiji problem“, kazao je Stanivuković.

Dodao je da se neke priče u manjem bosanskohercegovačkom entitetu moraju menjati.

„Čuo sam jednog čoveka u Sokocu koji je rekao da ima tri ćerke a nijedna nema posao. Ja sam mu rekao imaju ovamo u Banjaluci bato i seka koji imaju 68 firmi (Igor i Gorica Dodik, sin i kćerka predsednika SNSD-a Milorada Dodika op.a.). To je priča o RS-u koju treba da menjamo. RS je bogata, ali to je bogatstvo neravnomerno raspoređeno. Jedni su dobili sve, a drugi ne mogu dobiti ni svoj prvi posao“, naglasio je, između ostalog Stanivuković.

Komentari

Vaš komentar