Pokolj u salonima za masažu u Atlanti, ubijeno osmoro

Svet 17. mar. 202107:18 > 11:17
Podeli:
atlanta ubistva
Foto: Elijah Nouvelage / AFP / Profimedia

Najmanje osmoro ljudi ubijeno je u tri pucnjave u salonima za masažu u Atlanti i u obližnjem gradu, javljaju američki mediji, a zasad nije utvrđeno jesu li ta tri događaja povezana.

Prva pucnjava u kojoj su četiri osobe ubijene i dve ranjene dogodila se u utorak poslepodne u salonu za masažu pedesetak kilometara od Atlante, najvećeg grada u saveznoj državi Džordžiji, rekao je portparol policije okruga Čiroki, prenosi CNN.

Nedugo zatim ubijene su četiri osobe u dva salona za masažu u Atlanti, saopštila je policija u tom gradu. Navodi se da su četiri žrtve žene, navodno azijskog porekla, prenosi N1.

Pročitajte još:

Policija Čirokija je potom preko Fejsbuka pozvala svedoke da se jave i objavila snimak osumnjičenog u crnom automobilu. Osumnjičeni, 21-godišnji Robert Aron Long, uhapšen je u utorak uveče oko 240 km južno od Atlante, piše dnevnik „Atlanta Journal – Constitution“.

„Velika je verovatnoća da je isti napadač učestvovao u svim napadima na salone za masažu u Atlanti u kojima je ubio osmoro ljudi“, rekao je za AFP portparol policije u glavnom gradu Džordžije.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar