Milatović: Đukanoviću, dobro došli u novu Crnu Goru

Svet 29. jun. 202122:27
Podeli:
Jakov Milatovic ministar ekonomskog razvoja Crne gore
Jakov Milatović ministar ekonomskog razvoja Crne gore Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Crnogorski ministar ekonomskog razvoja Jakov Milatović poručio je predsedniku države Milu Đukanoviću da je Crna Gora zemlja jednakih i ravnopravnih ljudi.

POGLEDAJTE JOŠ:

Đukanović je danas rekaovda se na nekada reprezentativnoj Kraljičinoj plaži sada se prodaju pivo i ćevapi za euro, što je, po njegovom mišljenju krivica nove vlasti., jer su strateški investitori napustili Crnu Goru.

„Samo aposlutno neodgovorna vlast je mogla da učini to da postane jedan reprezentativni deo naše turističke ponude gotovo ravan ruglu, da izgubimo investitora i da dovedemo u pitanje ostvarivanje projekcije o kojoj sam govorio, Crne Gore kao konkurentne turističke destinacije na Mediteranu. Aman ove godine ne otvara, Sveti Stefan ne otvara Miločer“, istakao je Đukanović.

Na njegove izjave reagovao je ministar ekonomskog razvoja Jakov Milatović, koji kaže da je Crna Gora sada država jednakih i ravnopravnih ljudi, ali i investitora.

„Predsedniče, dobro došli u novu CG, državu jednakih i ravnopravnih ljudi, i jednakih i ravnopravnih investitora“, napisao je Milatović na Tviteru.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar