Mandić poručio: DF neće podržati razrešenje Leposavića

Svet 05. apr. 202116:50
Podeli:
Foto:EPA-EFE/BORIS PEJOVIĆ

Demokratski front (DF) neće podržati razrešenje ministra pravde, ljudskih i manjinskih prava Vladimira Leposavića, saopštio je danas predsednik Nove srpske demokratije (NSD) i jedan od lidera Demokratskog fronta (DF) Andrija Mandić.

PROČITAJTE JOŠ:

Predsednik Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić pokrenuo je postupak smene ministra pravde, ljudskih i manjinskih prava Vladimira Leposavića.

„DF je podržao Vladu 4. decembra. Ta Vlada je imala našu podršku. DF će slediti volju glasača. Mislimo da nije dobro da se raspravlja između ministra Leposavića i premijera“, istakao je Mandić na konferenciji za medije u Skupštini nakon sastanka lidera parlamentarne većine.
On je kazao da su čvrsto odlučili da urade ono što su od njih tražili glasači.

„Smenjen je totalitarni režim. Crnu Goru je zadesila politička kriza, toga ima i u Vladi. Mi, partije parlamentarne većine smo odlučili da to rešimo. Imaćemo vrlo brzo novi sastanak na kojem ćemo imati konkretne predloge. Danas je bila dobra atmosfera, jedna saradnja koja obećava da će se pretočiti u konkretne predloge. Raspravljali smo o temama demontiranja režima“, istakao je Mandić, prenose „Vijesti“.

On je rekao i da mnogi iz bivšeg režima koje rade u sistemu i dalje urušavaju sistem da bi povratili bivše stranke.

„Obećavamo im da se nećemo vraćati u prošlost bez obzira na izazove i probleme“, rekao je Mandić.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar