„Dobar primer“: Stanivukovićev potez koji je i Dodik podržao

Svet 21. jul. 202116:52
Podeli:
Milorad Dodik, Draško Stanivuković
Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković potpisao je danas ugovor o nabavci udžbenika za učenike od 3. do 9. razreda, čime će ovaj grad postati jedini u regionu u kojem će osnovci dobiti besplatne udžbenike, piše Klix.ba.

Stanivuković je rekao da je ovo prvi put u historiji da svi osnovci dobiju besplatne udžbenike od svog grada.

„Banja Luka je danas napravila istorijski iskorak u odnosu na mnoge gradove u RS-u, BiH, ali i u regionu. Uradićemo sve što smo zacrtali, korak po korak do ostvarenja svih ciljeva. Uštede su moguće ako se ne koriste helikopteri i luksuzna vozila. Uprkos opstrukcijama pokazali smo da se može drugačije i bolje“, istakao je gradonačelnik“, napisao je Stanivuković na Fejsbuku.

https://www.facebook.com/watch/?ref=external&v=1144053726083011

Zanimljivo je da je ovaj potez podržao i lider SNSD-a i najveći Stanivukovićev politički protivnik Milorad Dodik, koji je rekao da ovo treba biti dobar primer svim gradovima i opšinama u ovom entitetu.

„Takođe, nadam se da će u narednom periodu Skupština i gradska vlast Banjaluke početi sa uplatom novca, u iznosu od 500 KM svakoj porodilji u Banjaluci, jer je tako predviđeno budžetom grada“, rekao je Dodik.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar