DF: Krivokapića, Bečića i Abazovića podrzava 14 poslanika

Svet 23. jun. 202100:34
Podeli:
Foto: Promo

Poslanik Demokratskog fronta Radoš Zečević reagovao je večeras na zajedničko saopštenje Krivokapića, Abazovića i Bečića, u kojem se protive obaranju vlade i raspisivanju novih izbora, porukom da aktuelnu vladu podržava 14 od 41 poslanika.

„Krivokapić, Bečić i Abazović nastavljaju da srljaju iz greške u grešku i da obmanjuju narod koji je pobedio na izborima 30. avgusta“, naveo je Zečević i dodao da su u tom zajedničkom saopštenju jedino zaboravili da kažu koliko poslanika ih podržava.

„Ako je više od 27 onda povlačimo sve što smo rekli za ovaj trio fantastiko“, saopštio je Zečević.

POGLEDAJTE JOŠ:

Smatra da im, kako kaže, treba oprostiti na „ovoj konfuziji i panici, jer su i oni svesni da su isključivi krivci što je vlada spala na podršku 14 poslanika“.

Zamera im i smatra, kako kaže, sramotnim to što se pozivaju na narod koji je glasao 30. avgusta.

„Upravo su Krivokapić i Bečić prodali i izdali taj narod serijom poteza, glasanjem za rezoluciju o Srebrenici, smenom Leposavića, priznanjem lažne države Kosovo i čestitkama albanskim esktremistima, sankcijama Rusiji, izbegavanjem da se potpiše Temeljni ugovor sa SPC, napadima na Srbiju i Republiku Srpsku….“, naveo je Zečević.

Najzad, što se uplitanja stranog faktora tiče, što je takođe pomenuto u zajedničkom saopštenju Krivokapića, Bečića i Abazovića, Zečević ističe da je „dobro da je trojka samokritična i da priznaju da su pod budnim okom nekih ambasada i da služe njihovim interesima“.

Podsetio je na javno svedočenje Simijanovića o tom ko je i kako sprečio Krivokapića da DF bude deo njegove vlade.

„Naš je posao da sad napravimo vladu bez bilo čijeg mešanja sa strane. A ako dogovora ne bude, onda će narod dati svakome po zasluzi“, zaključio je Zečević u saopštenju dostavljenom medijima.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar