Mina Nikolić ispala iz Survivora: Glumica se više neće takmičiti VIDEO

Survivor 13. maj. 202223:3019 komentara
Podeli:

Mina Nikolić iz crvenog plemena napustila je Survivor nakon što je u odlučujućoj igri izgubila od Roka Simića. Ipak, ona ostaje na ostrvu i biće deo žirija koji će u nastavku takmičenja odlučivati o sudbini igrača.

Njih dvoje su nominovani od strane svojih timova kao najslabije karike, dok je Nevena iz plavog plemena nešto ranije osvojila ogrlicu ličnog imuniteta. Na taj način je osigurala ostanak u daljem takmičenju, a njen saborac Roko se ubrzo našao u duelu sa Minom.

PROČITAJTE JOŠ

Voditelj Boki Perić im je detaljno objasnio pravila odlučujuće igre. Mina i Roko su u roku od pet minuta morali da slože toranj, a svaki komad slagalice je trebalo da provuku kroz komplikovanu konstrukciju. Nakon isteka pet minuta, imali su isti rezultat, pa su dobili još jedan, odlučujući minut. Ipak, dodatno pravilo je podrazumevalo da ukoliko nekome ispadne slagalica – automatski gubi igru.

To se odmah desilo Mini, te je ona izbačena iz daljeg takmičenja. O njenoj sudbini će se više znati u narednoj epizodi, a za sada je poznato samo da ostaje na ostrvu kao deo žirija.

Prvi saznajte sve vesti o najboljem TV šouu na kategoriji Survivor.

Survivor možete pratiti na kanalu Nova S uz SBB ili ukoliko još uvek niste korisnik SBB usluga – putem EON aplikacije uz EON pakete van SBB mreže koji su dostupni preko bilo kog interneta u Srbiji. EON porodični paket dostupan je za 799 dinara, bez ugovorne obaveze u narednih 30 dana. (PROMO)

BONUS VIDEO: Nađi iz Survivora rođendan, plemena joj daju poklone

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar