Foto: DANIEL VAQUERO / Sipa Press / Profimedia

Pratite mečeve između Srbije i Ruminije uživo na Nova.rs

Teniserke Srbije poražene su od Rumunije. U petak, naša ekipa je izgubila dva singl meča, a potom je u subotu naša ekipa doživela još jedan poraz u singlu, te i matematički ne može da prestigne Rumuniju.

Pročitajte još

Prva na teren izašla je Lola Radivojević koja je poražena od Žakline Kristijan 5:7, 6:4, 5:7 u meču koji je trajao skoro tri sata.

Imala je srpska igračica prednost u prvom setu nakon što je u trećem gemu došla do brejka, ali je brzo izgubila svoj servis. Ključni gem bio je 12. Tada je Radivojević servirala za opstanak u setu, ali nije uspela da osvoji gem, te je Kristijan automatski povela.

U drugom setu, ponovo je Radivojević vodila. U maratonskom sedmom gemu, uspela je da oduzme servis Rumunki, ali je odmah u narednom gemu dozvolila protivnici da se vrati. U devetom gemu, Radivojević je napravila još jedan brejk i to joj je bilo dovoljno da izjednači.

U odlučujućem setu ipak nije mogla do pobede. Kao i u prva dva seta, tako je i u trećem periodu naša teniserka vodila, ali je ispustila prednost i u 12. gemu seta je Kristijan došla do pobede.

Nakon Lole Radivojević, Aleksandra Krunić i Katarina Kozarov su u dubl meču koji nije imao rezultatski značaj poražene od Anke Aleksije Todoni i Monike Nikolesku 6:1, 7:6

Srbija - Rumunija 0:3, Radivojević - Kristijan 5:7, 6:4, 5:7

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar