U zadarskom restoranu Niko u četvrtak uveče organizovana je večera za najbolje svetske tenisere, među kojima su bili Novak Đoković, Dimitrov, Borna Ćorić i ostali poznati teniseri u trenutku kad niko nije znao da među njima kruži koronavirus.

Zadarski ugostitelj Erik Pavin je naveo da je zatvorio restoran i da očekuje da bude testiran.

PROČITAJTE JOŠ

„Nismo znali o čemu se radi, da se znalo ne bi to bilo… Ali, svi smo uživali, bila je jedno vrhunsko veče koje treba ponoviti što pre“, naveo je Pavin.

Njegov restoran je bio jedan od prvih koji je zatvorio objekte po izbijanju pandemije koronavirusa.

On je naveo je i da su svi gosti koji su imali uplaćen boravak otkazali aranžmane.

View this post on Instagram

Raspjevani teniski velikani! 🙂 Sinoć smo sa velikim zadovoljstvom ugostili najbolje svjetske tenisače, koji su uz najljepše pjesme klape Niko i grupe Forum uživali u ambijentu i delicijama našeg restorana. Ekipa Adria Tour-a je bila izuzetno dobro raspoložena, a uz organizatora cijelog turnira u Zadru, velikog Novaka Đokovića, naši gosti bili su i Dominik Thiem, Alexander Zverev, Grigor Dimitrov, Marin Čilić sa svojim suprugama. Štimungu su posebno pridonijeli Borna Ćorić i Goran Ivanišević, koji su se pridružili na pozornici Eriku i ostatku klape Niko, zabavljajući prisutne svojim izvanrednim vokalnim sposobnostima. ? Dečki, želimo Vam svu sreću u nadolazećim mečevima! ❤️ #adriatour #djokernole #tennis

A post shared by Hotel & Restaurant Niko (@niko_hotel_restaurant) on

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare