Luna Vujović
Foto: Nova.rs

Luna Vujović nastavlja da ispisuje svoju tenisku bajku na trurniru u Antaliji.

Devojčica koja ima tek 14 godina nastavlja da pobeđuje na seniroskom nivou, pa je tako ostvarila i drugu pobedu na glavnom žrebu na turniru u poznatom turskom letovalištu.

PROČITAJTE JOŠ

Devojčica koju zovu „ženski Novak“ je još jednom pokazala od kakvog je materijala satkana nakon što je u osmini finala pobedila Ruskinju Dianu Demidovu u tri seta. Ruskinja koja je sa 26 godina prilično iskusna igračica, ali nije imala šanse protiv srpskog vunderkinda.

Luna je dobila prvi set rezultatom 6:1, a iako je u drugom Ruskinja bila bolja sa 6:2 nije mentalno pala, već je sa neverovatnih 6:0 razbula rivalku u odlučujućem setovu pokazujući da ima glavu kao najvećis portista svih vremena.

Sada je čeka i najveći izaov u karijeri jer će joj u četvrtfinalu preko puta mreže stajati još Jedna Ruskinja, Julija Avdejeva koja je na 200. poziciji na WTa listi što pokazuje koliko je jak turnir u Turskoj.

Da podsetimo, pre ovog turnira, Luna Vujović nije imala renking jer su ovo prvi bodovi u seniorksoj konkurenciji koji je osvojila.

BONUS VIDEO Čudna situacija na meču Van Aš – Kotov

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare