Proslavljeni teniski trener, Bogdan Obradović, sadašnji selektor tenisera i teniserki Kine, biće deo i izborne liste SNS za predstojeće parlamentarne izbore, pa je u skladu sa tim hvalio predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Ne prestaje da ga hvali i pominje gde god da se pojavi, a čini se da je ovoga puta otišao najdalje do sada.

PROČITAJTE JOŠ

U razgovoru za televiziju Nova S, u okviru emisije „Među nama“, Obradović je Aleksandra Vučića uporedio sa najboljim teniserom sveta Novakom Đokovićem.

„Moram da kažem da među svim velikima ima jedan velikan, a to je Aleksandar Vučić. Ako uporedimo sa sportom, ja moram da kažem da ono što je Novak ubedljivi svetski broj jedan na listi godinama unazad, na svetskoj rang listi što se poltike tiče i vođenja države svetski broj jedan je Aleksandar Vučić“, istakao je Bogdan Obradović.

Obradović je naglasio i da treba promeniti ustav i Vučića postaviti za doživotnog predsednika Srbije.

„Što se mene tiče, ja bih ukinuo parlament i sva ostala ministarstva i ostavio bi da to bude kancelarija predsednika koja će to sve da radi“, istakao je teniski stručnjak.

Obradović je i ranije isticao koliko se divi liku i delu aktuelnog predsednika.

Bogdan Obradović i Novak Đoković
Bogdan Obradović i Novak Đoković; Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto.com©

„Zaista najiskrenije volim i poštujem sve što je uradio Aleksandar Vučić, koji je sjajan državnik i pre svega moj veliki prijatelj“, rekao je jednom prilikom za BBC.

Obradović je inače kao selektor Srbije osvojio Dejvis kup 2010. godine, jedini trofej u tom takmičenju koji naša zemlja ima.

Često je isticao i da je jedan od najzaslužnijih za karijeru Novaka Đokovića.

Najbolji teniser sveta nedavno je bio u zvaničnoj poseti predsedniku Srbije gde mu se između ostalog zahvalio na pomoći u vezi sa situacijom u Australiji kada su ga tamošnje vlasti držale zatvorenim i na kraju deportovale.

BONUS VIDEO Titula za vakcinu – Bogdan Obradović i Nebojša Višković o Australijan openu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare