Jelena Dokić
Foto: EPA/PAUL MILLER

Proslavljena srpsko-australijska teniserka Jelena Dokić otkrila je neke od detalja iz svog života na kraju turbulentne godine.

Svet je sredinom 2022. šokirala kada je rekla da je umalo sebi oduzela život, a jako teško joj je palo što se početkom godine rastala sa dugogodišnjim partnerom Tinom Bikićem.

PROČITAJTE JOŠ:

Odranije je imala posledice zlostavljanja od strane oca Damira, o čemu je pisala i u knjizi, a sada je otkrila da nisu ni u kakvom kontaktu.

„Probala sam da razumem to, čak sam pokušala da ostvarim i neki kontakt sa njim kasnije, da prevaziđem neke od stvari, kako bismo prešli preko svega. Ali jednostavno smo previše različiti. Nemam više nikakav kontakt sa ocem. Teško je imati kontakt sa nekim ko ne oseća kajanje i kaže da bi to radio opet“, kazala je Jelena Dokić, a prenosi australijski „7news“.

„Kad pogledam sad unazad i verujem na kraju dana da je život skup nekad teških događaja, momenata i poraza. U trenutku sam morala da kažem da je to ono sa čime sam se suočila i porbala da izvučem neke pozitivne stvari. Umalo me je koštalo života, nisam htela da se definišem i nisam htela da me to porazi“, navela je Dokićeva.

Ona je tokom karijere bila četvrta igračica sveta, a aktivno je igrala od 1998. do 2014. godine.

BONUS VIDEO Ana Ivanović o kraju karijere, odnosu sa Švajnštajgerom i deci: U kući se više gleda fudbal

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare