Foto: EPA/TONI ALBIR

Toni Nadal, stric španskog tenisera Rafaela Nadala dao je svoju prognozu pred nastavak sezone na šljaci u kojoj kao dominantnog ne vidi Novaka Đokovića.

Njegove prognoze ne pogoduju Novaku Đokoviću, prvom teniseru planete koji ovu sezonu nije počeo onako kako nas je godinama navikavao.

PROČITAJTE JOŠ:

Nije uzeo nijednu titulu, ispadao je u polufinalu Australijan opena i trećem kolu Indijan Velsa.

Ima 9.725 bodova, dok je Janik Siner drugi sa 8.710, pa je Đoković pred Monte Karlo siguran, ali bi i pre Rolan Garosa mogao da bude ugrožen, a posebno u Parizu, gde brani titulu.

„Očigledno da je zamena stigla sa Alkarazom i Sinerom. Oni su veoma teški igrači za njihove rivale. Alkaraz mi se čini malo boljim od Sinera i glavni je favorit da bude broj 1. To je veoma dobar rivalitet za naredne godine. Obojica imaju mnogo talenta i istrajnosti, inače ne bi dostigli nivo koji su dostigli“, rekao je Toni Nadal za AS.

Njegov nećak Rafa je otkazao Monte Karlo i produžio svoju agoniju s povredama.

„Čim ne može da igra tamo, još se nije oporavio. Ima nelagodnost prilikom serviranja, inače nema problema. Pošto je Rolan Garos blizu, ili idete 100 odsto, ili je bolje da ne učestvujete. Ne znam šta će uraditi sa Barselonom i Madridom. Godinama nisam bio u njegovom sportskom okruženju. Kad se vidimo pitam ga kako ide, ali ne za planove. Nadam se da može da igra, jer je potrebno da ima dobar Rolan Garos“, kazao je Toni i dodao da sve zavisi od oporavka.

„Ako se oporavi i ako bude dobro, mislim da može da osvoji medalju u Parizu. Teško je, naravno, ali se ne može isključiti kao jedan od favorita“, zaključio je Toni.

BONUS VIDEO: Vila Novaka Đokovića na Pavlovačkom jezeru

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar