Kejt Midlton, princeza od Velsa, uprkos teškoj bolesti došla je da gleda finale Vimbldona u kom će snage odmeriti Novak Đoković i Karlos Alkaraz.

Putujte sigurni uz UNIQA putno osiguranje za ceo svet.

Foto: Nova.rs

Kako je saopštila Kensingtonska palata, Kejt će se naći na centralnom terenu Vimbldona gde će ispratiti borbu Đokovića i Alkaraza. To se ubrzo i obistinilo…

Meč je zakazan za 15.00, a 20 minuta pre početka se na kompleksu pojavila i princeza.

Ona je provela neko vreme u razgovoru sa igračima (ne finalistima) i drugim ljudima koji pomažu da na Vimbldonu sve prođe savršeno, a sve je stalo zbog nje. Svi su gledali u nju i posmatrali svaki njen potez.

PROČITAJTE JOŠ

Ona je praktično zaštitnik Vimbldona, pa će upravo ona i dodeliti trofeje finalistima. Ovo je njeno drugo pojavljivanje u javnosti od problema sa zdravljem, pre toga se pojavila samo na rođendanu kralja Čarlsa.

Kejt Midlton se poslednji put javno oglasila sredinom juna.

„Kažu da dobro napredujem, ali kao što svi koji prolaze hemioterapiju znaju, postoje dobri i loši dani. U tim lošim danima osećate se slabo, umorno i morate da odmarate.

U danima kada se osećam dovoljno dobro, zadovoljstvo mi je da se uključim se u školski život, provodim vreme na stvarima koje mi daju energiju i pozitivnost, kao i da malo radim od kuće.

Učim kako da budem strpljiva, posebno sa neizvesnošću. Uzimam svaki dan kakav dođe, slušam svoje telo i dopuštam sebi ovoliko potrebno vreme da se izlečim. Hvala vam puno na razumevanju i svima vama koji ste tako hrabro podelili svoje priče sa mnom“, napisala je princeza sredinom juna.

BONUS VIDEO Finale Vimbldona 2019: Đoković – Federer

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare